Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pacalt sós vízben puhára főzzük,lehűtjük,majd kisebb kockákra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk,felkockázzuk ,majd felhevített zsíron megdinszteljük.Megszórjuk a rózsapaprikával, hozzáadjuk a pépesített fokhagymát és a paradicsompürét. Felengedjük a borral és kevés vízzel,jól összekeverjük,és a pacalra öntjük.Megsózzuk,lefedjük, majd takaréklángon addig pároljuk,amíg leve elfő.Tűzálló tálba tesszük ,megszórjuk reszelt sajttal és zsemlemorzsával, majd tetején elosztjuk a vajdarabokat. Forró sütőbe rakjuk,és pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
körettel tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.26 11:49
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát megtisztítjuk, pépesített fokhagymát, pacalra öntjük, rózsapaprikával, zsemlemorzsával, paradicsompürét, megdinszteljük, megtisztítjuk, összekeverjük, takaréklángon, zsemlemorzsa, vöröshagymát, vajdarabokat, felkockázzuk, rózsapaprika, Felengedjük, felhevített, sertéstzsír, vöröshagyma, megszórjuk, pépesített, fokhagymát, paradicsom, Megszórjuk, hozzáadjuk, trappista, fokhagyma, Megsózzuk, elosztjuk, pacal, vöröshagyma, sertéstzsír, gerezd fokhagyma, rózsapaprika, sűtített paradicsom, trappista sajt, zsemlemorzsa, száraz fehérbor, őrölt bors,
|
|
|
|
|